Kornhult/Hishult FF - Snöstorp Nyhem FF 3 - 0

Kornhult/Hishult FF - Snöstorp Nyhem FF (3 - 0)
Match i Division 3 Halland, damer 2022
Matchstart: 2022-06-23 kl 19:00
Arena: Kornhults IP A

Kornhult/Hishult FF tog en övertygande seger mot Snöstorp Nyhem FF i Division 3 Halland för damer. Matchen spelades på Kornhults IP A inför en publik på 0 personer.

Redan efter två minuter tog hemmalaget ledningen genom Rebecca Andersson, som snabbt fick med sig laget i en offensiv spelstil. Innan kvarten var spelad utökade Vendela Markow ledningen till 2-0 och det såg ut som att det skulle bli en enkel match för Kornhult/Hishult FF.

I den 36:e minuten satte Hannah Nilsson dit 3-0-målet, och matchen verkade vara avgjord redan innan halvtid.

I den andra halvleken försökte Snöstorp Nyhem FF att komma tillbaka in i matchen, men det var Kornhult/Hishult FF som höll kontrollen och såg till att hålla nollan.

I slutskedet av matchen drog Hanna Jonsson på sig en varning, men det påverkade inte resultatet. Kornhult/Hishult FF kunde till slut fira en övertygande 3-0-seger inför en tom läktare på Kornhults IP A.