Frillesås FF - Åsa IF (7 - 0)
Match i Division 3 Halland, damer 2022
Matchstart: 2022-07-01 kl 19:00
Arena: Frillesås IP A

Det var en enastående kväll på Frillesås IP när Frillesås FF tog emot Åsa IF i Division 3 Halland för damer. Trots att ingen publik var på plats för att bevittna matchen, visade hemmalaget upp en imponerande prestation på planen.

Det tog inte lång tid för Frillesås FF att ta ledningen i matchen då Rebecka Allgulin satte 1-0 efter 15 minuter. Därefter fortsatte målen att trilla in för hemmalaget med både Ebba Broman och Rebecka Allgulin som målskyttar. När halvtidsvisslan ljöd stod det redan 5-0 till Frillesås FF efter mål av Fanny Lund.

I andra halvlek fortsatte hemmalagets dominans och målen fortsatte att trilla in. Julia Åkerberg och Petronella Gustafsson stod för varsitt mål och matchen slutade till slut 7-0 till Frillesås FF.

Domaren Tony Gunnarsson hade full kontroll över matchen och det var en fair match mellan lagen. Assisterande domarna Mats Larsson och Ferenc Damasdi hade också en bra match och höll koll på offside och övriga regelbrott.

Frillesås FF visade prov på skicklighet och bra samarbete på planen och tog en övertygande seger mot Åsa IF. Åsa IF får nu ladda om inför nästa match för att försöka ta revansch efter den tunga förlusten mot Frillesås FF.