Tölö IF - Frillesås FF (1 - 4)
Match i Division 3 Halland, damer 2022
Matchstart: 2022-08-06 kl 13:00
Arena: Hamravallen A

Det var en eftermiddag utan publik på Hamravallen A när Tölö IF mötte Frillesås FF i Division 3 Halland för damer. Abdiaziz Oog var domare för matchen, och Frillesås FF visade tidigt att de inte var där för att göra det lätt för hemmalaget.

Redan efter nio minuter satte Fanny Lund det första målet för Frillesås FF och satte press på Tölö IF. Tio minuter senare utökade Rebecka Allgulin ledningen till 2-0, och bara två minuter därefter stod Fanny Lund igen för ännu ett mål, vilket gjorde att Frillesås FF gick till halvtidsvila med en imponerande 3-0 ledning.

I andra halvlek försökte Tölö IF kämpa tillbaka i matchen, men det var Frillesås FF som fortsatte att dominera. Klara Gustafsson i Tölö IF fick en varning efter 49 minuter, och med 16 minuter kvar av matchen gjorde Fanny Lund sitt tredje mål - en Hat Trick - och ökade ledningen till 4-0.

Tölö IF gav inte upp och kämpade på, och med bara fem minuter kvar av matchen gjorde Estelle Edvardsson det enda målet för hemmalaget och reducerade till 4-1. Tyvärr var det för sent för Tölö IF, och matchen slutade med en imponerande seger för Frillesås FF med 4-1.