Lerkils IF - Tölö IF (0 - 2)
Match i Division 3 Halland, damer 2022
Matchstart: 2022-08-24 kl 19:00
Arena: Ledets IP

I en spännande match mellan Lerkils IF och Tölö IF på Ledets IP slutade det med en seger för bortalaget Tölö med 0-2. Publiken var frånvarande denna onsdagskväll men det hindrade inte lagen från att kämpa hårt på planen.

Matchen började jämnt med chanser åt båda håll, men det var inte förrän i den 54:e minuten som första målet kom. Estelle Edvardsson från Tölö IF dundrade in bollen i mål och gav sitt lag ledningen med 0-1.

Sju minuter senare var det dags igen för Estelle Edvardsson att visa upp sig. Med en fin dribbling lyckades hon ta sig förbi försvararna och sätta bollen i nätet, vilket innebar att Tölö IF nu ledde med 0-2.

Matchen fortsatte intensivt med flera farliga chanser åt båda håll, men inget av lagen lyckades få in fler mål. I den 81:a minuten drog Louise Bräutigam från Tölö på sig en varning, och strax därefter fick även Ida Nilvall från Lerkils IF en varning.

När domaren blåste av matchen stod det klart att Tölö IF tagit en viktig bortaseger mot Lerkils IF med 0-2. Estelle Edvardssons två mål blev avgörande i denna Division 3 Halland-match.