Match i Division 3 Halland, damer 2022
Matchstart: 2022-09-17 kl 14:00
Arena: Tuvasvallen A
Publik: 32

På en solig lördagseftermiddag möttes Trönninge IF och IF Norvalla på Tuvasvallen A inför en publik på 32 personer. Domaren Flamur Zeqiri blåste igång matchen i Division 3 Halland, damer.

Matchen började jämnt och båda lagen hade sina chanser. I den 17:e minuten tog Trönninge IF ledningen genom Ida Gudmundsson, som skickade in bollen i mål och fick publiken att jubla.

Men IF Norvalla gav sig inte utan kämpade sig tillbaka in i matchen. I den 57:e minuten kvitterade Stina Johansson för bortalaget och i den 59:e minuten tog de ledningen genom Linnéa Hagsten.

Trönninge IF försökte komma tillbaka in i matchen, men det var IF Norvalla som höll i taktpinnen. I den 62:a minuten utökade de sin ledning genom Linn Olausson, vilket satte slutresultatet till 1-3 till bortalaget.

Trönninge IF försökte kämpa tillbaka, men IF Norvalla höll undan och kunde till slut fira segern. En välspelad match av båda lagen där IF Norvalla visade sig vara det starkare laget denna dag.