Match i Division 3 Medelpad Slutspel A, damer 2023
Matchstart: 2023-09-03 kl 15:00
Arena: Släda IP
Publik: 37

Det var en spännande match mellan Alnö IF Dam 2 och Stöde IF på Släda IP i Division 3 Medelpad Slutspel A för damer. Matchen startade kl 15:00 på söndag eftermiddag då domaren, Hugo Pihlström, blåste igång matchen inför 37 åskådare. Assisterande domare var Linus Holmvall och Leonardo Peña Agudelo.

Stöde IF visade direkt att de var på hugget när NovaLee Selin gjorde sitt första mål i matchen redan efter 6 minuter, vilket Alnö IF inte kunde besvara. Sanna Pålsson ökade på ledningen för Stöde IF efter 27 minuter genom att göra sitt första mål för dagen.

Alnö IF kämpade på, men de hade svårt att tränga igenom Stöde IF:s försvar. Efter 35 minuter fick de dock revansch när Julia Hagberg slog till och gjorde sitt första mål för dagen, vilket minskade Stöde IF:s ledning och gav Alnö IF ny energi.

Trots detta var det tydligt att Stöde IF var det bättre laget under matchen, och de höll fast vid sin ledning fram till slutsignalen. Matchen slutade 1-2 till Stöde IF, och deras spelare gick därifrån med en välförtjänt seger medan Alnö IF fick åka hem med ett nederlag. Det var en intensiv match med massor av spänning och underhållning för de som var där för att titta, vilket drar igång förväntningarna på nästa match.