Alnö IF Dam 2 - Njurunda IK (2 - 2)
Match i Division 3 Medelpad Slutspel A, damer 2023
Matchstart: 2023-09-17 kl 12:00
Arena: Släda IP

Det var en spännande match mellan Alnö IF Dam 2 och Njurunda IK på Släda IP denna söndagseftermiddag. Trots att det inte fanns några åskådare på plats, bjöd lagen på en underhållande tillställning med mycket kamp och intensitet.

Det var hemmalaget Alnö IF Dam 2 som tog ledningen i den 12:e minuten genom Julia Hagberg, som kunde skjuta in bollen i mål efter ett fint anfall. Men Njurunda IK visade prov på kämparanda och lyckades kvittera innan paus genom Ella Brugge, vilket gav en 1-1 ställning i halvtid.

I den andra halvleken var det återigen Alnö IF Dam 2 som tog ledningen, denna gång genom Doris Albecker i den 60:e minuten. Men Njurunda IK gav inte upp och kunde återigen kvittera i den 79:e minuten genom Ella Brugge, som därmed fullbordade sitt hattrick och fastställde slutresultatet till 2-2.

Domaren Bijan Yari höll en bra nivå i matchen och assisterande domarna Linus Holmvall och Leonardo Peña Agudelo gjorde ett bra jobb med att assistera i de tuffa situationerna. Trots den delade poängen var det en viktig poäng för båda lagen i kampen för att undvika nedflyttning, även om både Alnö IF Dam 2 och Njurunda IK ligger långt ner i tabellen.