Match i Division 3 Mellersta Norrland, herrar 2021
Matchstart: 2021-06-05 kl 14:00
Arena: Malands IP

Matchreferat:

Det var en spännande match mellan Sund IF och Matfors IF som spelades på Malands IP inför en tom läktare. Domaren Rickard Lingensjö höll i trådarna med assistans från Nicklas Dyrén och Oskar Nilsefur.

Det var Matfors IF som tog ledningen i den 17:e minuten genom Filip Andersson Roos, och de höll sin 1-0 ledning fram till halvtid. Sund IF gjorde ett byte i den 34:e minuten när Abraham Habte Eyes kom in istället för Petter Bergh.

I den andra halvleken fortsatte matchen med heta dueller och flera varningar delades ut, bland annat till Olof Torstensson och Adam Forsström från Matfors IF. I den 64:e minuten fick Sund IF en straff, som Bleart Ugzmajli satte säkert och kvitterade till 1-1.

I den 78:e minuten gjorde Sund IF flera byten, bland annat kom Haris Hadzic in istället för målskytten Bleart Ugzmajli. Matfors IF försökte också ändra om i laget med flera byten, men det var Sund IF som drog det längsta strået.

I den 90:e minuten gjorde Benjamin Slade målet som gav Sund IF segern med 2-1. En dramatisk match som slutade med tre poäng till Sund IF och fortsatt kamp i Division 3 Mellersta Norrland.