Match i Division 3 Mellersta Norrland, herrar 2021
Matchstart: 2021-06-11 kl 19:00
Arena: Thulevallen
Publik: 79

Det var en spännande match på Thulevallen mellan Matfors IF och Östavalls IF i Division 3 Mellersta Norrland. Matchen började intensivt och redan i den sjätte minuten gjorde Östavalls IF målet som skulle visa sig bli matchens enda. Det var Sani Tahir Tahir som stod för målet och gav sitt lag ledningen med 0-1.

Under resten av matchen kämpade båda lagen hårt för att få in fler mål, men det var ingen som lyckades träffa nätet igen. Efter en halvtidsvila gjorde Matfors IF ett byte för att försöka stärka sitt anfall, men trots flera försök fick de inte in bollen.

Matchen präglades av flera tuffa dueller och i den 68:e minuten drog Adam Norling på Östavalls IF på sig en varning. Östavalls IF gjorde flera byte under matchen för att försöka hålla ledningen, medan Matfors IF försökte byta in fräschare spelare för att kunna skapa fler målchanser.

Slutresultatet blev 0-1 till Östavalls IF när domaren blåste av matchen efter 90 minuter. En jämn och spännande match där Östavalls IF lyckades ta tillvara på sin chans och säkra tre poäng.