Älgarna-Härnösand IF - Östavalls IF 0 - 0

Älgarna-Härnösand IF - Östavalls IF (0 - 0)
Match i Division 3 Mellersta Norrland, herrar 2021
Matchstart: 2021-06-24 kl 19:30
Arena: Ängevallen
Publik: 62

Matchen mellan Älgarna-Härnösand IF och Östavalls IF på Ängevallen slutade mållöst med resultatet 0-0.

Publiken på läktaren blev inte bortskämda med målchanser och spelet präglades av hårt arbete och tuffa dueller på mittfältet. Domaren Jennifer Björnler höll ett bra grepp om matchen och var konsekvent i sitt domslut.

Under den första halvleken hade båda lagen svårt att skapa farliga målchanser och försvaren höll tätt. Älgarna-Härnösand IF hade en liten bollinnehav men kunde inte omvandla det till mål.

I den andra halvleken försökte båda lagen öka tempot och skapade några halvchanser, men målvakterna stod i vägen för allt som kom deras väg. Både Älgarna-Härnösand IF och Östavalls IF bytte in fräscha ben för att försöka hitta det avgörande målet, men det ville sig inte denna kväll.

Matchen slutade 0-0 och båda lagen får nöja sig med en poäng var. Trots det mållösa resultatet så visade båda lagen upp en kämpainsats och det var en jämn och välspelad match.