Match i Division 3 Mellersta Norrland, herrar 2021
Matchstart: 2021-09-12 kl 14:00
Arena: Norrmontage Arena
Publik: 64

Järpens IF mötte Sund IF i en spännande fotbollsmatch i Division 3 Mellersta Norrland på söndag eftermiddag. Matchen ägde rum på Norrmontage Arena och hade en publik på 64 personer.

Domaren för matchen var Roland Adelsson och han assisterades av Ali Alemi och Kilian Störzel.

Redan tidigt i matchen, efter sex minuter, fick Sund IF en varning. Ahmed Ahmed var den bestraffade spelaren.

Sund IF tog ledningen i den 28:e minuten. Ett självmål från Järpens IF resulterade i ett 0-1-mål för Sund IF.

Efter målet fick även Järpens IF spelaren Samuel Leffler en varning i den 30:e minuten, följt av Lucas Matos de Andrade i den 31:a minuten. Abdirahman Farhaan Osmaan fick också en varning för Järpens IF i den 35:e minuten.

Strax före halvtid gjorde Sund IF sitt andra mål. Per Nyman var målskytt i den 44:e minuten och förde sin lag till en 0-2-ledning.

I halvtid gjorde Järpens IF ett byte. Barry Badesire ersatte Abdirahman Farhaan Osmaan.

I den 50:e minuten lyckades Järpens IF reducera genom Mauro Felipe Pinto de Carvalho. Resultatet blev nu 1-2.

Järpens IF:s spelare Liandro Gaspar De Moura fick en varning i den 54:e minuten.

I den 62:a minuten gjorde Järpens IF två byten. Petter Magnusson ersatte Felix Wahlberg och Kalle Brissman ersatte Liandro Gaspar De Moura.

I den 70:e minuten gjorde Sund IF ett byte. Temesgen Habte Eyes kom in på planen istället för Melker Norén.

Sund IF gjorde ytterligare två byten i den 77:e minuten. Samuel Taddesse ersatte Abraham Habte Eyes och Adis Sabotic ersatte Bleart Ugzmajli.

Järpens IF bytte också spelare i den 79:e minuten. Mathias Andre Øynes fick chansen istället för Samuel Leffler.

I den 84:e minuten fick Petter Magnusson en varning för Järpens IF.

I den 86:e minuten gjorde Sund IF sitt sista byte. Filip Caselius kom in istället för Haris Hadzic.

Tyvärr för Sund IF fick tränaren Bo Göran Sundqvist se ett rött kort och blev utvisad i den 93:e minuten.

Matchen slutade med en seger för Sund IF med resultatet 1-2. Det var en välspelad match med flera intensiva dueller och målchanser för båda lagen.