Match i Division 3 Mellersta Norrland, herrar 2021
Matchstart: 2021-10-09 kl 14:00
Arena: Sörforsvallen
Publik: 46

Matchen mellan Lucksta IF och Östavalls IF på Sörforsvallen slutade med en knapp seger för bortalaget Östavalls IF, 1-2. Matchen bjöd på spänning och flera målchanser åt båda lagen.

Matchen inleddes jämnt och lagen kämpade om bollinnehavet. I den 52:e minuten fick Östavalls IFs Adam Norling en varning av domaren Andreas Olsson. Strax därefter, i den 58:e minuten, tog Lucksta IF ledningen genom Nebil Beyan som tryckte in bollen i mål.

Men glädjen var kortvarig för hemmalaget då Östavalls IF kvitterade endast tio minuter senare. Haik Danielian stod för målet som gjorde ställningen 1-1. I den 82:a minuten tog sedan bortalaget ledningen genom Albin Karlsson, och ställningen blev 1-2 till Östavalls IF.

Matchen fortsatte att vara intensiv med flera varningar delade ut av domaren. Lucksta IF försökte hitta en kvittering men lyckades inte överlista Östavalls IFs försvar och målvakt. Trots en intensiv avslutning på matchen lyckades inte Lucksta IF att komma ikapp och matchen slutade 1-2 till Östavalls IF.

Publiken på Sörforsvallen fick se en spännande och välspelad match där Östavalls IF kunde resa sig och ta en viktig bortaseger.