Match i Division 3 Mellersta Norrland, herrar 2021
Matchstart: 2021-10-16 kl 14:00
Arena: NP3 Arena
Publik: 76

Sund IF vann över Mariehem SK med 3-1 i en riktigt underhållande match på NP3 Arena. Hemmalagets Ahmed Ahmed sköt hemmalaget i ledning efter bara tio minuter och Haris Hadzic följde upp med ett snyggt mål fyra minuter senare. Mariehem SK försökte kämpa tillbaka men fick bara en reducering genom Ebrima Daffeh som lyckades göra mål strax innan halvtidspausen.

I andra halvlek fortsatte Sund IF att sätta press på gästerna och deras spelbyten visade sig vara ett lyckat drag. Adis Sabotic byttes in i första halvlek och startade andra halvlek starkt och tvingade Mariehem SK till en del övertramp, vilket resulterade i flera varningar.

I den 86:e minuten visade sig Sund IF:s Per Nyman vara ett hot, och fick en belöning i form av ett straffmål som fastställde slutresultatet till 3-1.

Domaren Edvin Sundkvist och hans assisterande domare, Oscar Moss och Jesper Löf, höll en bra kontroll på matchen trots att det uppstod några hårda tacklingar. Totalt kom 76 personer för att se matchen och de fick en spännande match med många målchanser och högt tempo. Nästa match för Sund IF är mot Skellefteå FF medan Mariehem SK tar sig an Morön BK.