Match i Division 3 Mellersta Norrland, herrar 2021
Matchstart: 2021-11-06 kl 14:00
Arena: Nipvallen
Publik: 35

Matchen mellan Sollefteå GIF FF och Lucksta IF på Nipvallen blev en jämn och spännande tillställning inför en publik på endast 35 personer.

Det var Lucksta IF som tog ledningen i den 31:a minuten genom Siye Abera, och bara innan halvtidsvilan utökade han deras ledning till 2-0 med ännu ett mål.

I halvtid gjorde Lucksta IF ett byte där Tout Puissant Icyabiteye Kanamugire kom in istället för Rabii Hamdan. Sollefteå GIF FF ville dock inte ge sig utan en fajt och reducerade i den 68:e minuten genom Igor Petsch.

Efter målet tog Sollefteå GIF FF över spelet och pressade på för en kvittering. Den kom i den 83:e minuten när Serhad Yousef prickade in 2-2-målet.

Lucksta IF försökte sätta press på Sollefteå GIF FF mot slutet av matchen, men lyckades inte få in ytterligare något mål. Matchen slutade således 2-2 och båda lagen får nöja sig med en poäng vardera.