Match i Division 3 Nordöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-04-24 kl 15:00
Arena: Norra IP
Publik: 47

Matchen mellan LSW IF och Myresjö IF på Norra IP blev en klar seger för hemmalaget LSW IF med 6-1. Andreas Westling öppnade målskyttet för LSW IF i den 33:e minuten och Johannes Utay ökade ledningen till 2-0 bara två minuter senare. Sedan fortsatte målen att trilla in för LSW IF med ytterligare två mål innan halvtid, genom Utay och Per Janestedt.

I början av den andra halvleken utökade Westling sin målskörd och gjorde det 5-0 för LSW IF. Myresjö IF lyckades dock reducera genom Jonathan Drott, men det var inte tillräckligt för att komma ikapp.

Matchen avslutades med ett sista mål från LSW IF, denna gång av Pierre Johansson, vilket fastställde slutresultatet till 6-1 till hemmalaget. Publiken på Norra IP, totalt 47 åskådare, fick se en övertygande seger för LSW IF under domare Paul Shamouns ledning och assisterande domare David Almgren och Peter Gustavsson.