Match i Division 3 Nordöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-05-01 kl 15:00
Arena: Myrvalla 1, Myresjö
Publik: 120

Myresjö IF lyckades ta hem segern mot IF Hagapojkarna med 1-0 på Myrvalla 1 inför en publik på 120 personer. Matchen inleddes kl 15:00 på lördagseftermiddagen och domaren Jon Lindholm hade god kontroll över matchen.

Det var i den 55:e minuten som Myresjö IF tog ledningen genom en fullträff av Mikael Gustafsson. Trots flera vassa chanser från båda lagen lyckades inget av dem få in bollen i nätet igen.

Matchen präglades av hårda dueller på planen, vilket resulterade i flera varningar. Bland annat åkte Hakan Öksüz och Simon Claesson på varningar för Myresjö IF, medan Nils Wennerberg och Jacob Thorén fick varningar för IF Hagapojkarna.

I den 62:a minuten gjorde IF Hagapojkarna ett byte, där Jacob Thorén ersatte Kristoffer Stenlund. Myresjö IF svarade med att byta in Alen Doric för Mikael Gustafsson i den 65:e minuten.

Matchen blev allt mer intensiv mot slutet och både Kujtim Berisha för Myresjö IF och Jacob Thorén för IF Hagapojkarna fick varningar i den 70:e minuten.

Med tre minuter kvar av ordinarie tid gjorde Myresjö IF ett byte, där Dan-Karlo Goranci ersatte Kadir Yilmaz. IF Hagapojkarna svarade med att byta in Johan Thorén för Ninos Shamoun i samma minut.

När slutsignalen ljöd stod det klart att det var Myresjö IF som skulle vinna matchen med 1-0. En tung förlust för IF Hagapojkarna som inte lyckades komma ikapp trots flera försök. Myresjö IF kunde däremot jubla över tre poäng och en välförtjänt seger.