Norrköpings IF Bosna - Söderköpings IK 0 - 1

Norrköpings IF Bosna - Söderköpings IK (0 - 1)
Match i Division 3 Nordöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-06-13 kl 19:00
Arena: Svenskalag Arena (f d Saltängens IP)
Publik: 100

Söderköpings IK och Norrköpings IF Bosna möttes i en spännande match på Svenskalag Arena på söndag kväll inför en publik på 100 åskådare. Domaren Adam Camél höll i trådarna med assistans av Jan Sörälv och Mats Petrini.

Matchen var jämn och spännande från första spark, men det var Söderköpings IK som tog ledningen i den 58:e minuten. Michael Schepler gjorde målet som gav Söderköpings IK ledningen med 1-0.

Efter målet gjorde Norrköpings IF Bosna flera byten för att försöka komma tillbaka i matchen, men trots flera försök lyckades de inte få in bollen i mål.

I den 82:a minuten drog Mensur Mustafic på sig en varning för Norrköpings IF Bosna, följt av ytterligare en varning för Amil Ibrulj i den 88:e minuten.

Söderköpings IK lyckades hålla undan och vann matchen med 1-0 mot Norrköpings IF Bosna. En tuff match där det var målvakternas dag, men till slut var det Söderköpings IK som kunde fira segern.