Söderköpings IK - Norrköpings IF Bosna 3 - 2

Söderköpings IK - Norrköpings IF Bosna (3 - 2)
Match i Division 3 Nordöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-08-04 kl 19:00
Arena: Vikingavallen
Publik: 200

Matchen mellan Söderköpings IK och Norrköpings IF Bosna på Vikingavallen började på ett intensivt sätt med flera varningar redan innan matchen ens hade hunnit starta. Det var tydligt att båda lagen var laddade för den här matchen.

Det dröjde ända till den 49:e minuten innan första målet kom och det var Söderköpings IK som tog ledningen genom Mathias Asklund Andersson. Men Norrköpings IF Bosna svarade snabbt och kvitterade till 1-1 genom Benjamim Rodrigues de Oliveira Nogueira i den 61:a minuten.

Robin Eliasson såg dock till att Söderköpings IK återtog ledningen i den 70:e minuten, men återigen lyckades Norrköpings IF Bosna kvittera snabbt genom Armin Ugljanin i den 73:e minuten.

Det var en jämn match där båda lagen kämpade för att få med sig tre poäng. I den 75:e minuten stod det 2-2, men det var Söderköpings IK som till slut lyckades dra det längsta strået. Emil Bohman satte 3-2 målet och därmed säkrade Söderköpings IK segern.

Matchen slutade alltså 3-2 till Söderköpings IK inför en publik på 200 personer. En intensiv och spännande match som bjöd på många målchanser och heta dueller på planen. Domaren Zdravko Papic höll huvudet kallt trots flera varningar och assisterande domarna Joakim Wik och Josef Alacam hade full koll på spelet. En välförtjänt seger för Söderköpings IK.