Gullringens GOIF - Norrköpings IF Bosna 11 - 2

Gullringens GOIF - Norrköpings IF Bosna (11 - 2)
Match i Division 3 Nordöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-09-17 kl 20:00
Arena: Gullemon 1, Gullringen
Publik: 176

Matchen mellan Gullringens GOIF och Norrköpings IF Bosna på Gullemon 1 i Gullringen blev en målrik tillställning där hemmalaget visade sin överlägsenhet redan från start. Daniel Gustafsson öppnade målskyttet redan i den 17:e minuten och bara fem minuter senare utökade Daniel Moreira de Gois ledningen till 2-0.

Norrköpings IF Bosna hade svårt att hitta in i matchen och fick flera spelare varnade för hårda tacklingar. Gullringens GOIF fortsatte att dominera och gick till pausvila med en 4-0 ledning efter ytterligare mål av Moreira de Gois och Markus Ahl.

I den andra halvleken fortsatte Gullringens GOIF att visa sin klass och utökade ledningen till 6-0 genom ett självmål av Norrköpings IF Bosna. Trots ett tröstmål av Dzavid Halilovic för gästande laget, fortsatte hemmalaget att dominera och slutresultatet skrevs till 11-2 efter hattrick av Emil Eklund och mål av Andre Xavier Reis och Petter Svensson.

Norrköpings IF Bosna fick även en spelare utvisad i slutet av matchen vilket avspeglade den tuffa matchbilden. Publiken på plats fick se en målrik och underhållande match där Gullringens GOIF visade sin överlägsenhet mot bottenlaget Norrköpings IF Bosna.