Assyriska Föreningen - IK Östria Lambohov 6 - 4

Assyriska Föreningen - IK Östria Lambohov (6 - 4)
Match i Division 3 Nordöstra Götaland, herrar 2010
Matchstart: 2010-09-18 kl 15:00
Arena: Mamre IP
Publik: 70

Assyriska Föreningen och IK Östria Lambohov möttes på Mamre IP i en spännande match i Division 3 Nordöstra Götaland. Redan efter tre minuter tog Assyriska ledningen genom Halil Selava, och han fortsatte att vara het under matchen.

Assyriska ökade sin ledning till 2-0 efter 18 minuter när Halil Selava satte dit sitt andra mål. Men IK Östria Lambohov gav sig inte utan reducerade till 2-1 genom Knutur Gudjonsson efter 21 minuter. Matchen var händelserik med gula kort åt båda håll, och straffar som bytte ägare.

I den andra halvleken blev det dramatiskt när Faris Radetinac från Östria Lambohov blev utvisad efter 57 minuter. Trots detta reducerade de till 3-2 genom Knutur Gudjonssons straffmål. Assyriska lyckades dock öka sin ledning till 6-3, bland annat genom ett hat trick av målskytten Halil Selava.

Trots ett sista mål från IK Östria Lambohov genom Robin Mattsson i slutminuterna lyckades Assyriska Föreningen vinna matchen med 6-4 inför en publik på 70 personer. Domaren Daniel Brandon höll i taktpinnen på planen tillsammans med sina assistenter Anvar Khayati och Mihael Mihaj. En händelserik match där Assyriska Föreningen visade upp en stark offensiv och där Halil Selava stod fram som den stora matchvinnaren.