Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-04-16 kl 15:00
Arena: Önneredsplan 1 Konstgräs
Publik: 70

Matchen mellan IF Väster och IFK Åmål på Önneredsplan 1 Konstgräs inleddes med intensivt spel från båda lagen. Redan i den femte minuten fick IFK Åmål sin första varning när Michael Halldan drog på sig ett gult kort. Matchen fortsatte med tuffa dueller och flera chanser åt båda håll.

I den 58:e minuten kunde dock IFK Åmål ta ledningen genom David Johannesson, som med ett precist avslut sätta bollen i nätet och göra 0-1 till bortalaget. IF Väster försökte svara med flera omställningar och chanser till kvittering, men det var istället IFK Åmål som ökade på sin ledning i den 69:e minuten när Johannesson återigen nätade!

Matchen fortsatte med intensivt spel och flera tuffa dueller, vilket resulterade i flera varningar för båda lagen. Trots flera försök från IF Väster att komma tillbaka in i matchen lyckades man inte få in något mål och när slutsignalen ljöd stod det klart att IFK Åmål vunnit med 0-2.

Publiken på plats, som bestod av 70 åskådare, fick bevittna en spännande och intensiv match där IFK Åmål drog det längre strået. Domaren Andreas Hedström höll ett stadigt grepp om matchen med assists av Fabian Bodin och Marcus Lannetun som assisterande domare. IFK Åmåls seger förde dem vidare i Division 3 Nordvästra Götaland och IF Väster fick ta med sig lärdom inför kommande matcher.