Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-04-22 kl 15:00
Arena: Ekaråsen
Publik: 203

IFK Uddevalla vann över Lilla Edets IF i en Division 3 Nordvästra Götaland-match på Ekaråsen med målskillnaden 0-2. Under eftermiddagens match var publiksiffran 203 personer som såg på när matchdomaren Mattias Gustafsson anförde matchspelet med assistans från Kim Andersson och Joakim Åkesson.

IFK Uddevalla tog huvudrollen tidigt i matchen när Jonathan Larsson gjorde sitt första mål och satte ställningen till 0-1 efter 14 minuters spel. Emil Lundblad från Lilla Edets IF fick en varning efter 33 minuters spel.

IFK Uddevalla lyckades öka sin ledning med ytterligare ett mål tack vare Jesper Berntsson Andersson i den 34:e minuten av matchen och såg till att Lilla Edets IF låg på efterkälken med 0-2. Johan Ewerlöf från IFK Uddevalla fick en varning efter 36 minuters spel.

Andra halvleken var en aning mer händelsefattig. Jeton Krasniqi byttes in för IFK Uddevalla i den 67:e minuten när Robert Bagger fick lämna planen. Erik Wärmé byttes in för Lilla Edets IF i den 68:e minuten i stället för Tim Klaar. Martin Sjöblom byttes in för Lilla Edets IF i den 78:e minuten när Tobias Gustafsson fick lämna planen. Gustafsson fick dessutom en varning kort därefter.

Almedin Besic byttes in för Lilla Edets IF i den 80:e minuten när Marcus Tersing fick lämna planen. Samtidigt byttes Mahmoud Abed-Al-Mouti in för IFK Uddevalla i stället för Jonathan Larsson. I den 85:e minuten byttes Mattias Orstam in för IFK Uddevalla i stället för Carlos Lopez Rivera.

Matchen slutade 0-2 i IFK Uddevallas favör, vilket innebar att de kunde åka hem med en storförhoppning om att kunna fortsätta sin starka prestanda i turneringen.