Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-04-23 kl 15:00
Arena: Örnäsvallens IP
Publik: 160

Matchen mellan IFK Åmål och Ahlafors IF slutade oavgjort 1-1 på Örnäsvallens IP i Division 3 Nordvästra Götaland.

IFK Åmål tog ledningen i den 14:e minuten genom David Johannesson som satte dit bollen på en frispark. Men Ahlafors IF lyckades kvittera i den 78:e minuten genom Jihad Nashabat, också på en frispark.

Matchen bjöd på en hel del händelser på planen. Båda lagen gjorde flera spelarbyten för att försöka hitta det avgörande målet. Rikard Nylander fick en varning för Ahlafors IF i den 56:e minuten, medan Cristian Patrascoiu fick en varning för IFK Åmål i den 71:a minuten.

IFK Åmåls Johan Segerlind blev utvisad i den 78:e minuten, vilket gjorde det tuffare för hemmalaget att jaga en seger. Publiken på Örnäsvallens IP var på plats och såg en jämn och spännande match med 160 åskådare.

Domaren Oscar Deinoff hade full koll på matchen och höll spelarna i schack under hela matchen. Assisterande domare var Peter Haglund och Martin Johansson som också bidrog till en rättvis match. Efter 90 minuters spel stod det 1-1 och båda lagen får nöja sig med en poäng vardera i den här matchen.