Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-05-28 kl 13:00
Arena: Åbyvallen 1 Konstgräs
Publik: 95

I en spännande match på Åbyvallen 1 Konstgräs möttes Fässbergs IF och IF Warta inför en publik på 95 personer. Domare Mikael Larsson höll i taktpinnen med assistans av Tobiaz Andersson och Robin Wilde.

Redan i den åttonde minuten bröt hemmalaget Fässbergs IF dödläget genom Niklas Tandrup, som satte dit 1-0-målet. Innan halvtidsvilan kom även Anders Norén och Robert Carlsson i Fässbergs IF på varsin varning, medan Andreas Hagman Deras i IF Warta också fick en varning.

I den 56:e minuten utökade Anders Norén Fässbergs ledning till 2-0, och endast tio minuter senare ökade Robert Carlsson på till 3-0 för hemmalaget. Trots ett tröstmål av Serdar Kaymaz för IF Warta i den 87:e minuten, så stod sig segern för Fässbergs IF.

Matchen präglades av intensivt spel och flera byten, men det var Fässbergs IF som drog det längsta strået denna gång. Med segern befäster de sin position på tredje plats i tabellen, medan IF Warta fortsätter att slåss i botten av Division 3 Nordvästra Götaland.