Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-05-28 kl 15:00
Arena: Önneredsplan 1 Konstgräs
Publik: 50

IF Väster och IFK Trollhättan möttes på Önneredsplan 1 Konstgräs inför en publik på 50 personer. Domaren Marko Mladenovic höll i matchen tillsammans med assisterande domare Alexander Pavlovic och Tarik Tongur.

Matchen började jämnt men det var IF Väster som tog ledningen i den 38:e minuten genom en snygg fullträff av Martin Hernerfors. IFK Trollhättan försökte sätta press för att kvittera men lyckades inte få dit bollen.

I den 63:e minuten gjorde IFK Trollhättan sitt första byte då Shant Kassabian kom in istället för Jesper Thorsell. Ytterligare två byten gjordes av Trollhättan i den 70:e minuten när Christof Sjöqvist och Ahmet Harmandagli byttes in.

IF Väster fick två spelare varnade under matchen, Emil Ahlström och Mattias Söderström i den 78:e respektive 84:e minuten. Victor Dohlsten fick också en varning i den 87:e minuten. IFK Trollhättans Shant Kassabian fick en varning i den 88:e minuten.

Matchen slutade 1-0 till IF Väster som därmed tog tre viktiga poäng och klättrade på tabellen. IFK Trollhättan å andra sidan fortsatte att ligga på plats 10 i tabellen. Ett spännande möte med många händelser under lördagseftermiddagen.