Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-06-10 kl 19:00
Arena: Svenska Stenhus Arena 1 Gräs
Publik: 92

I en spännande match på Svenska Stenhus Arena 1 Gräs möttes Ahlafors IF och Lärje-Angereds IF i Division 3 Nordvästra Götaland. Matchen inleddes klockan 19:00 en fredag kväll inför en publik på 92 personer.

Domaren Robert Facol höll i trådarna och assisterades av Alexander Pavlovic och Anders Larsson. Redan i den 21:a minuten fick Karzan Ayoub från Lärje-Angereds IF en varning. I den 30:e minuten kom matchens enda mål när David Hido från Lärje-Angereds IF nätade och satte 0-1.

Mot slutet av matchen blev det hett på planen med flera varningar. I den 43:e minuten drog Jonas Yemane från Lärje-Angereds IF på sig en varning. Johan Elfving från Ahlafors IF fick en varning i den 60:e minuten. David Hido från Lärje-Angereds IF fick också en varning i den 75:e minuten, samtidigt som Alisan Agac byttes ut mot Nedim Dzafic. Daniel Fernandes Pereira från Lärje-Angereds IF drog på sig en varning i den 80:e minuten.

I den 60:e minuten gjorde Ahlafors IF sitt första byte när Mohamad Abdulrazek kom in istället för Martin Johansson. I den 75:e minuten gjorde även Gustav Vegelius sitt inhopp för Jonny Stenström i Ahlafors IF. Ahlafors IF gjorde sitt sista byte i den 87:e minuten när Anders Lundsten kom in istället för Ali El-Refaei.

Trots intensivt spel och flera chanser på båda sidor stod det till slut 0-1 till Lärje-Angereds IF när domaren blåste av matchen. En spännande och välspelad match som avgjordes av Davids Hidos mål.