Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-06-17 kl 19:00
Arena: Kamratgårdens IP C-plan
Publik: 91

Matchen mellan IFK Trollhättan och Fässbergs IF på Kamratgårdens IP C-plan drog igång en fredag kväll inför en publik på 91 personer. Domaren Daniel Särén höll i pipan och assisterades av Mattias Furbo och Alexander Elfving.

Innan matchen hade IFK Trollhättan legat näst sist i tabellen medan Fässbergs IF hade en starkare position på plats 3.

Det tog inte lång tid innan målen började komma. Redan i den 17:e minuten tog IFK Trollhättan ledningen genom Christof Sjöqvist. Senare i den första halvleken fick båda lagen varsin varning, först Jakob Persson från Fässbergs IF och sedan Fredrik Sundström från IFK Trollhättan.

Vid halvtidsvilan ledde IFK Trollhättan med 1-0. I den andra halvleken ökade de sin ledning till 2-0 genom Jesper Thorsell redan i den 57:e minuten. Fässbergs IF kämpade på och lyckades reducera genom Anton Broman i den 78:e minuten.

Trots en stark avslutning från Fässbergs IF lyckades de inte komma ikapp och matchen slutade 2-1 till IFK Trollhättan. IFK Trollhättan kunde därmed ta tre viktiga poäng i jakten på att klättra upp i tabellen medan Fässbergs IF fick nöja sig med en förlust.