Lärje-Angereds IF - Fässbergs IF (1 - 2)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-06-28 kl 19:00
Arena: Bläsebovallen 1 Konstgräs
Publik: 237

Matchen mellan Lärje-Angereds IF och Fässbergs IF inleddes på tisdag kväll på Bläsebovallen 1 Konstgräs inför en publik på 237 personer. Domaren Marcus Lundgren höll i pipan och assisterades av Babak Karimi och Alexander Pavlovic.

Det var en spännande match med två lag från Division 3 Nordvästra Götaland som låg tätt i tabellen. Det var Fässbergs IF som tog ledningen redan efter 20 minuter genom ett självmål av Lärje-Angereds försvarare.

I den 43:e minuten drog Linus Eiman på Fässbergs IF på sig en varning. Lärje-Angereds IF svarade med två varningar av sin egen, först Karzan Ayoub i den 47:e minuten och sedan David Hido i den 61:a minuten.

Men trots det lyckades Lärje-Angereds IF kvittera i den 67:e minuten och matchen var återigen öppen. Fässbergs IF tog dock åter ledningen i den 82:a minuten genom Fredrik Forsman.

Därefter fick Fässbergs IF assisterande tränare Fredrik Carlsander se rött kort i den 82:a minuten. Trots detta lyckades de hålla ledningen och matchen slutade 1-2 till Fässbergs IF. En hårt kämpad match där Fässbergs IF visade prov på kämparglöd och ta tre poäng i en tuff bortamatch.