Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-08-05 kl 19:00
Arena: Svenska Stenhus Arena 1 Gräs
Publik: 72

Matchen mellan Ahlafors IF och IFK Uddevalla var en högintensiv match där båda lagen kämpade för att få med sig tre poäng.

Det var hemmalaget Ahlafors IF som inledde starkast och redan i den 27:e minuten tog de ledningen genom Ali El-Refaei. IFK Uddevalla svarade dock snabbt och kvitterade genom Jesper Andreasson på straff i den 35:e minuten.

Kort innan halvtid lyckades IFK Uddevalla vända på matchen och tog ledningen genom Marcus Knutsen. Men Ahlafors IF kämpade sig tillbaka och i den 56:e minuten kvitterade de återigen, denna gång genom Rikard Nylander.

Matchen fortsatte att vara intensiv och det gjordes flera förändringar i lagen för att försöka få med sig segern. I den 84:e minuten tog Ahlafors IF ledningen igen genom Jihad Nashabat på straff, men glädjen blev kortvarig då IFK Uddevalla återigen kvitterade genom Jesper Andreasson i den 89:e minuten.

Matchen slutade 3-3 men Ahlafors IF fick avsluta matchen med en man mindre på planen då Jihad Nashabat blev utvisad i den 90:e minuten. En spännande match som slutade oavgjort och där båda lagen kämpade till sista sekund.