Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-08-17 kl 18:30
Arena: Svenska Stenhus Arena 1 Gräs
Publik: 93

Det var en intensiv match mellan Ahlafors IF och IFK Trollhättan på Svenska Stenhus Arena 1 Gräs. Matchen inleddes starkt av Ahlafors som redan i den 12:e minuten tog ledningen genom Rasmus Johansson. Spänning uppstod när Anders Lundsten och Mathias Hellqvist fick varsin varning innan halvtid.

Andra halvlek började med Ahlafors i ledning med 3-0 efter två snabba mål av Jihad Nashabat. Situationen förvärrades för IFK Trollhättan när Mathias Hellqvist fick sitt andra gula kort och därmed blev utvisad i den 57:e minuten. Trots reduceringsmål av Christof Sjöqvist lyckades Ahlafors fortsätta att dominera matchen med mål av Jihad Nashabat, Peter Antonsson och Niclas Elfving.

IFK Trollhättan kämpade på och lyckades få in ytterligare ett mål genom Chady Daoud, men det räckte inte för att hota Ahlafors ledning. Matchen avslutades med ett gult kort till Peter Antonsson, och slutresultatet blev 6-2 till Ahlafors IF.

Efter matchen ligger Ahlafors IF på plats 6 i tabellen medan IFK Trollhättan fortsätter att ligga näst sist. En imponerande seger för Ahlafors som visade prov på stor målfarlighet och skicklighet på planen. En kväll för supportrarna med totalt 93 personer på läktaren och domaren Emir Slavotic som höll i taktpinnen under matchen.