Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-08-20 kl 15:00
Arena: Sälöfjordsvallen 1 Gräs
Publik: 68

Matchen mellan IF Warta och Fässbergs IF på Sälöfjordsvallen blev en enkel seger för gästande laget.

Redan efter 20 minuter tog Fässbergs IF ledningen genom Simon Gustafson, och bara sju minuter senare utökade Alexander Stenhede ledningen till 2-0. Henrik Filipsson från IF Warta drog på sig en varning i den 34:e minuten, och bara några minuter in i den andra halvleken gjorde Anders Norén mål för Fässbergs IF och ökade på ledningen till 3-0.

I den 66:e minuten ökade Fredrik Forsman ledningen till 4-0 för Fässbergs IF, och strax därefter, i den 67:e minuten, gjorde Adam Olofsson Wermäng mål och satte slutresultatet till 5-0.

Det blev en tuff match för IF Warta, som inte lyckades komma åt Fässbergs IFs försvar. Trots flera byten och försök att ändra spelet lyckades inte hemmalaget att komma tillbaka. I slutet av matchen drog både Halil Acikel från IF Warta och Robert Carlsson från Fässbergs IF på sig varningar.

Med publik på plats och en domartrio som höll koll på matchen, var det en segerrik dag för Fässbergs IF i Division 3 Nordvästra Götaland.