Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2011
Matchstart: 2011-09-11 kl 15:00
Arena: Önneredsplan 1 Konstgräs
Publik: 60

Matchen mellan IF Väster och IF Warta på Önneredsplan 1 Konstgräs var en riktig nagelbitare där båda lagen kämpade för segern.

Det var IF Warta som tog ledningen tidigt i matchen genom en vacker träff av Naimo Khreis som skickade bollen i nätet bakom motståndarnas målvakt. Kort därefter drog Behzad Kurdali på sig en varning för IF Väster.

Men IF Väster svarade snabbt tillbaka och kvitterade genom Daniel Vincent Vahlberg strax innan pausvilan. Andra halvlek bjöd på många spännande moment och det var Roni Kurdali som satte IF Väster i ledningen.

IF Warta kämpade dock vidare och lyckades återigen kvittera genom Christian Nygren. Men det var IF Väster som till slut kunde avgöra matchen genom ett mål av Richard Berggren i den 88:e minuten. IF Väster vann matchen med 3-2 och kunde därmed ta tre viktiga poäng.

Matchen präglades av intensitet och vilja från båda lagen. Victor Jensen dömde matchen på ett bra sätt och publiken på plats fick verkligen valuta för pengarna. Trots en tuff match kunde IF Väster fira segern medan IF Warta fick lämna planen besvikna över förlusten. Efter matchen ligger IF Väster näst sist i tabellen medan IF Warta ligger på plats 9.