Ahlafors IF - IK Virgo (2 - 2)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-04-16 kl 14:00
Arena: Svenska Stenhus Arena 1 Gräs

Matchen mellan Ahlafors IF och IK Virgo på Svenska Stenhus Arena 1 Gräs slutade oavgjort 2-2 efter en intensiv match med flera spännande ögonblick.

Det var Ahlafors IF som tog ledningen i matchen redan efter 16 minuter när Jesper Johannesson lyckades skicka in bollen i nätet. Laget följde sedan upp detta med ett mål till i den 17:e minuten, denna gång av Niclas Elfving. IK Virgo svarade dock snabbt med ett mål av Patrik Falk i den 73:e minuten, och de lyckades sedan kvittera till 2-2 efter en viktig kallduschen i matchens slutskede genom Martin Christiansson.

Matchen var intensiv med flera viktiga byten och varningar. Båda lagen visade på en stark vilja att vinna och skapade flera farliga målchanser. Men trots detta lyckades ingen av lagen överta ledningen och matchen slutade alltså oavgjort.

Efter matchen ligger Ahlafors IF på plats 5 i tabellen medan IK Virgo ligger på plats 6. Båda lagen kan vara nöjda med poängen de fått med sig från denna match och kommer nu förbereda sig inför nästa utmaning i Division 3 Nordvästra Götaland.