IF Angered United - IK Svane (1 - 0)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-04-28 kl 19:00
Arena: Bläsebovallen 1 Konstgräs

Matchen mellan IF Angered United och IK Svane på Bläsebovallen 1 Konstgräs slutade med en knapp 1-0 seger för hemmalaget.

Matchen inleddes på ett intensivt sätt med båda lagen kämpandes för att få övertaget. I den 30:e minuten blev Ali Simmo från IF Angered United varnad av domaren Robin Wilde. IK Svane svarade snabbt genom att få en varning för sin spelare Dionis Maxharraj i den 37:e minuten.

I den 43:e minuten gjorde IK Svane sitt första byte då Mattias Niklasson byttes in istället för Dionis Maxharraj. Albert Hiseni från IK Svane fick en varning strax efter bytet. Inför andra halvlek gjorde IF Angered United två byte, bland annat inkom Ferki Aliu istället för Bahadir Erdal.

I den 60:e minuten byttes Rasmus Scott ut mot Sebastian Karlsson för IK Svane. IF Angered United fick sitt efterlängtade övertag i den 80:e minuten när Manar Alobaidi lyckades göra målet som avgjorde matchen med 1-0. Efter målet gjorde hemmalaget ett byte där Ali Fayad kom in för Manar Alobaidi.

IK Svanes Mergim Berisha fick en varning i den 84:e minuten och Darbaz Hussein fick också en varning i slutskedet av matchen. Trots ihärdiga försök från båda lagen lyckades IF Angered United hålla undan och säkra tre poäng i matchen.

Trots en hård kamp på planen och många varningar lyckades IF Angered United hålla undan och bärga viktiga tre poäng. Med detta resultat fortsätter laget att kämpa i toppen av tabellen i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar.