IK Svane - IK Virgo (1 - 4)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-05-19 kl 19:30
Arena: Svanevallen

Matchen mellan IK Svane och IK Virgo på Svanevallen i Division 3 Nordvästra Götaland bjöd på många mål och spänning. Trots att det inte fanns någon publik på plats för att bevittna matchen kunde de som följde den på plats eller via livestream se ett målrikt möte.

Det var IK Virgo som tog ledningen redan efter 11 minuter, när Patrik Falk satte dit bollen bakom IK Svane-målvakten. Bara fem minuter senare dubblade Jacob Thordson Virgos ledning med ett nickmål. Innan halvtidsvilan hade Falk gjort sitt andra mål för dagen och IK Virgo hade en bekväm 3-0-ledning.

IK Svane fick en liten ljusglimt när de tilldömdes en straff i den 51:a minuten, och Fredrik Söderqvist släppte inte chansen att reducera till 1-3. Men Virgo svarade direkt, och Rasmus Källum gjorde 1-4 bara två minuter senare.

Målen fortsatte inte att trilla in i den andra halvleken, trots byte av spelare från båda lagen. Slutresultatet stod därmed klar med en 1-4-seger för IK Virgo. Med tre mål av Patrik Falk och ett av Jacob Thordson och Rasmus Källum visade Virgo varför de var det starkare laget denna kväll.