Arena: Svenska Stenhus Arena 1 Gräs
Publik: 128

Matchreferat:

I fredagens möte mellan Ahlafors IF och Vänersborgs IF på Svenska Stenhus Arena 1 Gräs bjöd lagen på en spännande match inför en publik på 128 personer.

Ahlafors IF inledde matchen starkt men fick tidigt två varningar där Anders Andersson och Jonathan Lindström fick varningar redan inom de första 11 minuterna. I den 23:e minuten tog Vänersborgs IF ledningen genom Alexander Adolfsson och trycket ökade på Ahlafors för att komma tillbaka. Vänersborgs var dock svåra att stå emot och i den 38:e minuten ökade Adolfsson på sin målskörd och satte 0-2 för Vänersborgs.

I halvtid gjorde Ahlafors IF två byte för att försöka vända matchen och pressade på i den andra halvleken. Trots ett ökat tryck från Ahlafors lyckades inte laget få in något mål och Vänersborgs höll stången. Matchen blev emellertid inte utan incidenter och flera varningar delades ut till båda lagen.

I den 75:e minuten gjorde Vänersborgs ett byte och försökte hålla undan för Ahlafors press. Trots en intensiv slutspurt från Ahlafors lyckades inte laget reducera och matchen slutade 0-2 till Vänersborgs IF.

En stark insats av Vänersborgs IF och framför allt Alexander Adolfsson, som genom sina två mål blev matchvinnare. Ahlafors IF får gå tillbaka till ritbordet och se över spelet inför kommande matcher.