Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-06-11 kl 14:00
Arena: Jonsereds IP 1 Gräs
Publik: 120

I en intensiv match mellan Jonsereds IF och Lerums IS på Jonsereds IP 1 Gräs, lyckades Lerums IS dra det längsta strået och vinna med 1-0. Matchen inleddes med många tuffa dueller och båda lagen kämpade hårt för att ta ledningen.

I den 35:e minuten drog Jonsereds IF's Robin Lund på sig en varning efter en hård tackling. Lerums IS fortsatte att pressa och i den 62:a minuten lyckades Tobias Hansson göra mål för bortalaget, 0-1. Ett viktigt mål som skulle visa sig vara det enda i matchen.

Ju närmare slutet av matchen vi kom, desto mer intensivt blev spelet. Båda lagen skapade flera farliga målchanser men inget av dem lyckades öka på målskörden. I den 70:e minuten fick Lerums IS's Fredrik Berntsson en varning efter en hård tackling.

Trots flera försök från Jonsereds IF att kvittera, lyckades de inte få in bollen i nät. Lerums IS försvar stod starkt och höll undan till slutsignalen.

Med en publik på 120 personer och domaren Mirza Beculic i spetsen, blev det en tät och kämpig match som till slut avgjordes av ett mål av Tobias Hansson för Lerums IS. En viktig seger för bortalaget och en besvikelse för Jonsereds IF som kämpade hårt men inte lyckades få med sig några poäng.