Landvetter IS - KF Velebit (0 - 1)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-06-11 kl 13:00
Arena: Landvetter IP A-plan

I en spännande match på Landvetter IP A-plan, där publiksiffran var noll, stod Landvetter IS och KF Velebit mot varandra i Division 3 Nordvästra Götaland. Domare Danial Ahmadi höll i tyglarna med assistans från Slavisa Stijepic och Sven-Gunnar Niklasson.

Matchen inleddes jämnt och båda lagen visade prov på goda prestationer. I den första halvleken var det dock ingen som lyckades få in bollen i mål. Flera viktiga situationer inträffade dock under matchens gång. I 40:e minuten drog KF Velebits Denis Gavrilov på sig en varning, följt av lagkamraten Denis Skokic bara en minut senare.

I halvtid tog Landvetter IS ett byte och Ahmed Hussain klev in på planen istället för Ludwig Torkelsson. Både lag fortsatte att kämpa på och i den 50:e minuten blev Gabriel Dos Santos Goncalves varnad för KF Velebit.

I den 77:e minuten avgjorde dock Denis Gavrilov matchen genom att göra målet som gav KF Velebit ledningen med 1-0. Efter målet gjorde KF Velebit flera byten för att hålla ledningen, bland annat Emanuel Fernandes Guilherme som ersatte Andreas Kakic.

I den 81:a minuten varnades Denis Gavrilov återigen, men denna gång fick han också ett rött kort och blev utvisad från matchen. Trots KF Velebits reducerade manskap lyckades de hålla undan och slutresultatet skrevs till 1-0 till Velebit. En jämn och spännande match med en dramatisk avslutning.