KF Velebit - IK Virgo (1 - 2)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-06-18 kl 15:00
Arena: Velebit IP 1 Gräs

Matchen mellan KF Velebit och IK Virgo startade intensivt och redan efter 9 minuter tog IK Virgo ledningen genom Markus Norberg. Trots en jämn matchbild var det bortalaget som hade övertaget under stora delar av den första halvleken.

Det blev ännu tuffare för hemmalaget när Jon Stockhaus från KF Velebit blev utvisad strax innan halvtid, vilket satte press på laget inför den andra halvleken. Men KF Velebit gav inte upp och utjämnade till 1-1 efter en timmes spel genom Ivica Skiljo.

Tyvärr för KF Velebit lyckades IK Virgo återta ledningen efter 74 minuter genom Markus Norberg, som därmed blev matchens hjälte med två mål. Trots ett ihärdigt försök att kvittera lyckades inte KF Velebit och matchen slutade 1-2 till IK Virgo.

Domaren Bartek Svaberg hade fullt upp med att hålla koll på matchen och delade ut flera varningar under matchens gång. En publikfri match där spelarna fick kämpa på utan stöd från läktarna på Velebit IP 1 Gräs.

Efter 90 minuter blåste domaren av matchen och IK Virgo tog tre poäng med sig hem, medan KF Velebit får ladda om inför nästa match i Division 3 Nordvästra Götaland.