Jonsereds IF - Ahlafors IF (1 - 2)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-05 kl 19:00
Arena: Jonsereds IP 1 Gräs

Fotbollsmatchen mellan Jonsereds IF och Ahlafors IF var en het och välspelande match som utspelades på Jonsereds IP 1 Gräs. Tyvärr fanns ingen publik på plats för att bevittna matchen då det var en fredag kväll och många var upptagna med andra saker.

Domaren Danial Ahmadi och assistenterna Babak Karimi och Bashar Hariri höll ordning på spelet och det var till en början Jonsereds IF som tog ledningen. Efter en kvart slog 4. Peter Stenberg in en fin boll som gav hemmalaget ledningen.

Ahlafors IF gav dock inte upp så lätt och kort därefter fick 4. Sebastian Hollstein en varning för sina tuffa tacklingar. I den 33:e minuten fick Jonsereds IF:s 2. Kim Sidefalk också en varning för sina hårda tacklingsförsök.

Ahlafors IF tappade inte orken efter det utan kämpade vidare och kunde kvittera innan halvtid. I den 33:e minuten slog 12. Niclas Elfving in en fin boll som letade sig in bakom Jonsereds IF:s målvakt.

I den andra halvleken fortsatte spelet att vara tufft och flera varningar delades ut till båda lagen. Jonsereds IF kämpade på och gjorde två byten men det räckte inte till. I den 79:e minuten slog 11. Linus Högberg in en fin boll som gav Ahlafors IF ledningen med 2-1.

Matchen fortsatte spelas intensivt men Ahlafors IF höll undan och vann till slut med resultatet 2-1. Jonsereds IF försökte kämpa in ett kvitteringsmål men Ahlafors IF höll i bollen och lyckades säkra segern.