Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-06 kl 13:00
Arena: Klarebergsvallen 1 Gräs
Publik: 95

Matchen mellan Kärra KIF och KF Velebit inledde på Klarebergsvallen med en intensiv kamp för båda lagen. Publiksiffran var 95 personer som hade samlats för att se de två lagen spela i Division 3 Nordvästra Götaland.

Domaren Robert Facol höll ett stramt grepp om matchen och det dröjde inte länge innan den första varningen delades ut till KF Velebits Andreas Kakic i den 52:a minuten. I den 54:e minuten gjordes det första bytet av matchen när Gabriel Dos Santos Goncalves kom in istället för Kakic.

I den 60:e minuten gjorde Kärra KIFs Durim Bublica sitt intåg på planen när han ersatte Hampus Palmqvist. Det följdes av ett byte på KF Velebits sida i den 61:a minuten när Boris Skokic tog över för Abdullah Dereli.

Det dröjde ända till den 83:e minuten innan matchens enda mål kom, då Boris Skokic stod för KF Velebits segermål och satte matchens enda mål till 0-1. Kärra KIF försökte göra en sista ansträngning för att komma tillbaka men lyckades inte få in bollen i nätet.

Efter målet delades det även ut en varning till KF Velebits Dejan Gavrilov i den 85:e minuten. Trots en intensiv andra halvlek och flera försök från båda lagen att göra mål stod resultatet sig och matchen slutade 0-1 till fördel för KF Velebit.