Lerums IS - IK Virgo (2 - 1)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-08-20 kl 15:00
Arena: Aspevallen 1 Gräs

Matchen mellan Lerums IS och IK Virgo på Aspevallen 1 Gräs var en jämn och spännande tillställning. Trots att det inte fanns några åskådare på plats för att bevittna matchen, så bjöd lagen på en underhållande fotbollsmatch.

Det var Lerums IS som tog ledningen i matchen, när Henrik Forsberg satte 1-0 i den 62:a minuten. Lerums fortsatte att pressa på och ökade sin ledning till 2-0 genom Forsberg igen, denna gång i den 78:e minuten.

IK Virgo gav dock inte upp och kämpade sig tillbaka in i matchen. Erik Axelsson reducerade till 2-1 för sitt lag i den 89:e minuten, men det räckte inte för att komma ikapp Lerums IS.

När domaren Tobias Nordström Östling blåste av matchen var det Lerums IS som stod som segrare med 2-1, vilket innebar tre viktiga poäng för laget. Lerums IS ligger nu på en andra plats i tabellen, medan IK Virgo ligger på en fjärde plats.

Det var en välspelad match där båda lagen visade prov på kämpaglöd och vilja att vinna. Nu ser båda lagen fram emot sina kommande matcher och förhoppningsvis mer framgång på planen.