Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-09-02 kl 19:00
Arena: Vänersvallen Nord konstgräs
Publik: 255

Det var en spännande match mellan Vänersborgs IF och Ahlafors IF på Vänersvallen Nord konstgräs. Publiksiffran låg på 255 personer och domare Admir Hasanbegovic höll i matchen tillsammans med assisterande domare Magnus Fredman och Ulrich Hallor.

Matchen inleddes intensivt med flera varningar åt båda hållen. I den 37:e minuten tog Vänersborg ledningen när Nils Berner satte dit bollen. Strax innan halvtid ökades spänningen när Christian Sundén Niemi ökade ledningen till 2-0 i den 81:a minuten.

Ahlafors försökte byta in nya spelare för att vända matchen, men det var Vänersborg som dominerade. I den 87:e minuten ökade Nils Berner sin målskörd och Gustav Svensson satte in ännu ett mål i den 90:e minuten. Matchen avslutades med ett mål av Robert Lotsbom i den 90+7:e minuten och en övertygande seger för Vänersborgs IF med 5-0.

Det blev även ytterligare varningar i slutet av matchen, men det hindrade inte Vänersborgs IF från att ta en klar seger. Med detta resultat behåller de sin ledning i tabellen medan Ahlafors IF får fortsätta kämpa för att klättra uppåt. En imponerande prestation av Vänersborgs IF som levererade en stark insats på hemmaplan inför sin publik.