Ytterby IS - KF Velebit (1 - 2)
Match i Division 3 Nordvästra Götaland, herrar 2016
Matchstart: 2016-09-10 kl 16:00
Arena: Ytterns IP 1 Gräs

Matchen mellan Ytterby IS och KF Velebit inleddes intensivt och redan i den 10:e minuten tog KF Velebit ledningen genom Amaro Nyass, vilket fick hemmapubliken att tystna. Ytterby IS svarade dock snabbt och kvitterade i den 19:e minuten genom Victor Andersson.

Matchen fortsatte med hårt spel och flera varningar delades ut till båda lagen. I den 90:e minuten lyckades dock KF Velebit ta ledningen igen genom Serdar Kaymaz, vilket till slut blev avgörande för matchen.

Trots flera byte och försök från Ytterby IS att komma tillbaka lyckades de inte få in en kvittering och matchen slutade 1-2 till KF Velebit. Ytterby IS befäster därmed sin plats näst sist i tabellen medan KF Velebit tar tre viktiga poäng och klättrar en placering uppåt. En hårt kämpad match med spänning ända till slutsignalen på Ytterns IP 1 Gräs inför en publik på noll personer.