Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-04-03 kl 14:00
Arena: Hedvalla, Bjuv konstgräs
Publik: 49

Matchen mellan Billesholms IK och IF Lödde startade på söndag eftermiddag på Hedvalla, Bjuv konstgräs inför en publik på 49 personer. Domaren Ivan Bodurov blåste igång matchen och det dröjde inte länge förrän IF Lödde tog ledningen med 1-0 genom ett självmål av Billesholms IK i den 7:e minuten.

IF Lödde fortsatte att dominera matchen och utökade sin ledning till 2-0 i den 14:e minuten genom mål av Felicia Holgersson. Billesholms IK försökte att komma tillbaka in i matchen men istället var det IF Lödde som ökade på sin ledning till 3-0 i den 53:e minuten genom Lovisa Sandgren.

I den 69:e minuten gjorde IF Lödde det fjärde målet genom Meja Selander och ledde nu med 4-0. Trots den stora ledningen gav sig inte Billesholms IK och i den 75:e minuten lyckades de reducera genom Celine Olovsson Hermansson, vilket innebar 4-1 till IF Lödde.

Matchen fortsatte med båda lagen försökte skapa fler målchanser, men inget av lagen lyckades göra fler mål och matchen slutade 1-4 till IF Lödde. IF Lödde tog med sig tre viktiga poäng i Division 3 Skåne Nordvästra dam och Billesholms IK fick nu ladda om inför nästa match.