IF Lödde - Höganäs BK (4 - 0)
Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-04-24 kl 17:00
Arena: Tolvans IP A-plan 11-manna

IF Lödde tog en övertygande seger mot Höganäs BK på Tolvans IP på söndagen. Matchen startade jämnt men det var IF Lödde som tog ledningen i den 38:e minuten när Jacklyn Nilsson satte dit 1-0.

Andra halvlek började bra för hemmalaget då Ebba Andersson gjorde två snabba mål, först i den 57:e minuten och sedan igen i den 62:a minuten. IF Lödde hade full kontroll på matchen och Höganäs BK hade svårt att hota deras försvar.

I den 81:a minuten satte Lovisa Sandgren dit 4-0 och säkrade tre poäng för IF Lödde. Höganäs BK fick två varningar under matchen, först Lovisa Larsson i den 68:e minuten och sedan Engla Hitchcock i den 87:e minuten.

Domaren Bekim Sazlija höll en bra kontroll på matchen och IF Lödde kunde fira en välförtjänt seger inför en publik på noll personer. Efter matchen ligger IF Lödde nu bra till i tabellen i Division 3 Skåne Nordvästra medan Höganäs BK får fortsätta jobba för att ta poäng i kommande matcher.