Råå IF - Vejby IF (6 - 0)
Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-04-24 kl 13:00
Arena: Råå IP A-plan

Råå IF tog en övertygande seger när de mötte Vejby IF på hemmaplan på Råå IP A-plan i en match i Division 3 Skåne Nordvästra för damer. Matchen spelades på en söndag eftermiddag inför en publik på noll personer.

Det dröjde inte länge innan Råå IF tog ledningen i matchen. Linda Moberg satte dit 1-0-målet redan efter 15 minuters spel. Sedan utökade Sara Pedersen ledningen till 2-0 i den 29:e minuten. Vejby IF fick en spelare varnad när Linn Ekstrand drog på sig en varning i den 34:e minuten.

Strax därefter gjorde Sara Pedersen sitt andra mål för dagen och satte 3-0 till Råå IF i den 35:e minuten. Linda Moberg fick sedan själv en varning i den 36:e minuten. Eleonore Glebe ökade ledningen till 4-0 för Råå IF i den 39:e minuten.

I den andra halvleken gjorde Vejby IF ett självmål vilket resulterade i att Råå IF ledde med 5-0. Sedan avslutade Mariella Löndahl målskyttet för Råå IF genom att sätta 6-0 i den 53:e minuten.

Matchen slutade med en överlägsen seger för Råå IF med 6-0, och laget kunde jubla åt tre poäng och en bra start på säsongen.