Helsingborgs IF - Billesholms IK (11 - 0)
Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-04-29 kl 19:00
Arena: Olympiafältet Plan 5
Publik: 175

Det var en enastående uppvisning av Helsingborgs IF när de mötte Billesholms IK på Olympiafältet Plan 5 inför en imponerande publik på 175 personer. Domaren Benno Runesson blåste igång matchen på fredag ​​kväll och redan efter 13 minuter tog Helsingborg ledningen med 1-0 genom Maya Walterssons mål.

Josefine Wiksell utökade sedan ledningen till 2-0 och 3-0 med två mål på bara några minuter, det första ett nickmål och det andra ett vackert frisparksmål. Tilda Jonhag och Maya Waltersson bidrog också till målprotokollet innan halvtidspausen och Helsingborg gick in i paus med en bekväm 5-0-ledning.

Andra halvlek blev ännu mer enahanda när Sanna Nilsson, Rebecka Winroth, Emma Sternberg och Ida Vahtera alla steg fram och satte varsitt mål för Helsingborg. Josefine Wiksell fullbordade sitt hat trick med ett nickmål i den 83:e minuten innan Tilda Jonhag avslutade målskyttet med sitt andra mål för matchen, vilket resulterade i en överväldigande 11-0-vinst för Helsingborgs IF. Det var en fantastisk prestation från hemmalaget som visade upp sin imponerande styrka och målfarlighet under hela matchen.