Höganäs BK - Kvidinge IF (2 - 2)
Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-08 kl 13:00
Arena: Höganäs Sportcenter A-plan

Höganäs BK tog emot Kvidinge IF på söndags eftermiddagen på Höganäs Sportcenter A-plan inför en tom publik. Domaren för dagen var Alexei Josan.

Höganäs BK tog ledningen i den 18:e minuten genom Mia Bengtsson, och bara sex minuter senare utökade Crista Billström till 2-0. Det verkade som att Höganäs skulle gå mot en bekväm vinst, men Kvidinge IF gav inte upp.

I den 64:e minuten reducerade Mathilda Magnusson för Kvidinge IF, och pressade sedan på för en kvittering. I den 75:e minuten lyckades Emma Möller göra mål för Kvidinge IF och kvittera till 2-2.

Höganäs BK försökte trycka på för ett segermål men Kvidinge IF höll emot och matchen slutade 2-2. Crista Billström fick en varning i den 86:e minuten för Höganäs BK, men det påverkade inte resultatet i slutändan. En jämn och underhållande match där båda lagen kämpade hårt ända in i slutet.