Match i Division 3 Skåne Nordvästra, damer 2022
Matchstart: 2022-05-11 kl 19:00
Arena: Vejby IP A-Plan
Publik: 41

Det var en spännande match mellan Vejby IF och IF Lödde på Vejby IP A-Plan. Matchen började intensivt och redan efter 10 minuter tog Vejby IF ledningen genom Felicia Billermark som gjorde mål och satte 1-0 till hemmalaget.

Elin Johansson fick en varning för Vejby IF i den 27:e minuten, men det hindrade inte laget från att fortsätta pressa IF Lödde. I den 53:e minuten utökade Lisa Bergström ledningen till 2-0 för Vejby IF.

IF Lödde kämpade på och i den 62:a minuten reducerade de genom Ida Karlsson som satte dit en straff och reducerade till 2-1.

Men Vejby IF hade mer att ge och i den 69:e minuten ökade Lisa Bergström på sin målskörd och satte 3-1 till Vejby IF.

Matchen slutade 3-1 till hemmalaget Vejby IF inför en publik på 41 personer. Domaren Sarthak Katiyar höll ordning på spelet och såg till att matchen spelades på ett fair sätt. En välförtjänt seger för Vejby IF i Division 3 Skåne Nordvästra, damer.